Penedès és tots aquells llocs que vols viure i veure a menys d'una hora de Barcelona, la Costa Daurada o Montserrat.

El Penedès és conegut per ser terra de vins, ideal per visitar cellers i gaudir d’una escapada rural i gastronòmica, però sabieu que hi ha moltes activitats per fer en família? Trobareu coses per fer per a totes les edats i adequats pel vostre estil de viatge.

Els camins de vinya, les platges, els espais naturals i els parcs ens deixen gaudir de caminades, rutes en bici i d’activitats a l’aire lliure i d’aventura. Els atractius turístics i els museus ens ajuden a entendre els nostres orígens i tradicions més curioses. Es poden visitar cellers i tastar most, fer un pícnic entre vinyes i activitats lúdiques i educatives relacionades amb el món vinícola, especialment pensades per canalla de totes les edats.

Però sobretot, us encantarà descobrir els racons dels pobles i ciutats amb encant a través de jocs interactius i gimcanes, com A la recerca dels VITIS.

Necessitem petits i petites exploradores per trobar els nostres Vitis simpàtics perquè us descobreixin els racons més bonics del Penedès.

Consulteu tota la informació turística del Penedès aquí